• 6
  • 10
  • 8

King-KaretSolusi

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

BabaganPerusahaan

Kita minangka produsen produk karet lan plastik khusus kanthi layanan lengkap.

Ing King Rubber Products Inc, kita ngasilake produk karet lan plastik berkualitas tinggi kanggo nyukupi kabutuhan akeh lan khusus sampeyan.Tradhisi kita yaiku supaya wektu turnaround industri minimal, nggawe kita dadi mitra manufaktur sing dipercaya.Tim insinyur kita nyukupi syarat sing beda-beda saka pelanggan liwat toleransi dimensi lan karakteristik produk sing cocog, njamin kualitas lan pangiriman syarat pesenan pelanggan kanthi tepat.

cidunt mattis, tortor neque adipiscing diam, a cursus ipsum ante quis turpis.Fusce ac turpis quis ligula lacinia aliquet.Mauris ipsum.Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh.

KontakKing-Karet

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita