Inquiry
Form loading...
010203

Категории на производи

Решение крал-гума

Истакнати производи

За нас

Ние сме производител на производи за гума и пластика по сопствена услуга. Во King Rubber Products Inc, произведуваме висококвалитетни производи од гума и пластика за да ги задоволиме вашите најголеми и сопствени барања. Нашата традиција е да го сведеме нашето индустриско време на вртење на минимум, што нè прави ваш сигурен производствен партнер. Нашиот инженерски тим ги исполнува различните барања од клиентите преку димензионални толеранции и идеални карактеристики на готовите производи, обезбедувајќи квалитет и навремена испорака на барањата за нарачка на клиентите.

НАУЧИ ПОВЕЌЕ