Inquiry
Form loading...
010203

Kategoritë e produkteve

Zgjidhje King-Rubber

Produktet e veçuara

Rreth nesh

Ne jemi një prodhues me porosi të plotë të gomës dhe produkteve plastike. Në King Rubber Products Inc, ne prodhojmë produkte gome dhe plastike me cilësi të lartë për të përmbushur kërkesat tuaja në masë dhe me porosi. Tradita jonë është të mbajmë në minimum kohën tonë të kthimit industrial, duke na bërë ne partnerin tuaj të besueshëm të prodhimit. Ekipi ynë i inxhinierëve plotëson kërkesa të ndryshme nga klientët përmes tolerancave dimensionale dhe karakteristikave ideale të produkteve të gatshme, duke siguruar cilësi dhe dorëzim në kohë të kërkesave të porosisë së klientit.

MËSO MË SHUMË